Chuť a estetika, tradice a experiment v gastronomii
podle Magdaleny Dobromily Rettigové
                                                                                                     Litomyšl 19. - 20. května 2018

Vláčná rychlá bábovka

Autorka: Iva Kubátová, soutěžní číslo 38

soutn_bbovky_2014_20140603_1549999075

Suroviny

  • 1 máslo nebo Heru 
  • 3 vejce 
  • 1 tvaroh 
  • 1 prášek do pečiva 
  • 20 dkg cukru 
  • 30 dkg mouky polohrubé

Postup

Máslo, žloutky, cukr – utřeme, přidáme mouku, tvaroh, prášek, ušlehané bílky. Nalijeme do vymazané formy. Pečeme 45 minut na 170°C. Jde krásně vyklopit.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

 

AKCpng